TvDanmark vil redde troværdigheden for stationens store satsning på Stald Palles stævner gennem en højere grad af kritisk sans. Indpakningen er stort set den samme som hidtil, når Lisbeth Janniche og Hans Henrik Palm byder seerne velkommen til Fight Night i morgen aften.

Men stationens sportschef Martin Dalgaard, som selv har en fortid som kritisk journalist på DRs Mediemagasinet, lover, at man ikke vil lade som ingenting ovenpå de seneste beskyldninger om aftalt spil mod Stald Palle.

"Det er vi opmærksomme på, og vi vil også komme til at berøre det. En af de gæster, der kommer op til vores eksperter, Hans Henrik Palm og Lisbeth, vil forholde sig kritisk til hele den diskussion. Vi vil tage en debat og se på hvad der er sket, og hvor troværdigt det er."

Martin Dalgaard kan endnu ikke fortælle, hvem der skal være med til at hive TV-stationen op af lommen på Stald Palle, fordi det endnu ikke er afklaret.

Men han lover, at der bliver tale om en bokse-ekspert, som kan forholde sig nøgternt til de beskyldninger, der har været om aftalt spil i forbindelse med flere Brian Nielsen-kampe.

"Vi mener, at vi står os bedst ved, at der kommer nogen, som udfordrer stævnet og som følger den kritik, der har været, op - for seerne kender den jo godt."

Selv om TvDanmark er tæt forbundne med Stald Palle ved at have købt rettighederne til staldens mange boksestævner, afviser Martin Dalgaard, at man derfor ikke kan forholde sig skarpt til den sportslige værdi.

"Vi er jo ikke part i sagen - vi er kun formidler. Som rettighedshaver er du selvfølgelig også interesseret i at den er så attraktiv som mulig - og da det er en sport, at det foregår på sportslige præmisser. Men dybest set er vi jo ikke herre over det," erkender TvDanmarks sportschef.

Selv om der fra efterhånden mange sider er stillet spørgsmålstegn ved den sportslige værdi af stald Palles professionelle boksestævner, holder Martin Dalgaard fast i, at det stadig ikke er bevist, at der har været tale om aftalt spil.

"Der er jo ikke nogen, der har påvist, at det er sådan. Og det er heller ikke vores målsætning - men vi vil heller ikke lukke øjnene og bilde seerne noget ind for at gøre vores rettigheder mere attraktive. For at drage en parallel til cykelsporten, hvor man i lang tid lod som doping ikke fandtes, vil vi ikke lade som ingenting. Seerne ved jo udmærket godt, hvad der sker, og de kender boksningen - og de holder af det på de præmisser, det er på."

Ved stævnet i Kolding skal Dennis Holbæk forsøge at få revanche mod russeren Boris Sinitsin, som han blev stoppet af i tredje omgang for et halvt år siden. Kampen gælder Europamesterskabet i juniorletvægt og er samtidig titelkamp i IBC-regi.

Johnny Bredahl er i kamp for første gang siden nederlaget til Paul Ayala i Las Vegas, og han møder mexicaneren Roberto Lopez i en WBA-titelkamp. Derudover skal både Thomas Damgaard og Mikkel Kessler i ringen.