Deltag i konkurrencen her

Hvad siger du til at lytte til nogle af musikhistoriens helt store kunstnere  i smukke og unikke omgivelser ved Egeskov Slot? Vil du køre til og fra festivallen i den lækre Volkswagen ID.7 og overnatte i den ikoniske Volkswagen California?

Hvis det lyder som noget for dig, skal du bare læse videre her. 

Som vinder af konkurrencen får du og din ledsager ikke kun adgang til festivalen alle tre dage, men også fornøjelsen af at køre til og fra festivalen i den elektriske ID.7 fra Volkswagen. Denne innovative og rummelige bil vil sørge for, at din festivaloplevelse starter og slutter i luksus.

Men det stopper ikke der. Overnatningen er der også styr på.  Volkswagen har stillet en komfortabel autocamper, Volkswagen California, til rådighed for jer i Volkswagen Camp.

Deltag i konkurrencen om den ultimative festivaloplevelse her

Musikprogrammet på årets Heartland Festival er proppet med legendariske stjerner og danske topnavne.

Heartland adskiller sig fra mange andre festivaler ved også at give plads til mange spændende talks. I år er det blandt andre navne som Yael Bartana, Casper Christensen, Svend Brinkmann, Lars Findsen, Pernille Skipper og Niels Hausgaard.

Vind den ultimative festivaloplevelse her

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også