"De sidder der og opfører sig sådan hovski-snovski. Hvad har de overhovedet at byde på. Det kan man godt komme til at tænke."

Sådan siger TvDanmarks Lisbeth Janniche, der fik fornøjelsen af at interviewe de tre undvegne Big Brother-deltagere i det direkte talkshow torsdag aften. Men Søren, Christian og Pil havde ikke lyst til at snakke, så talkshowet endte i en farce.

»Jeg tror, deres negative holdning giver bagslag for dem. Jeg kan se på de reaktioner, vi har fået på e-mail og på chatten, at selv Big Brother-fans synes, at det var for dårligt af dem. De mister meget goodwill.

Jeg synes, at det var ærgerligt, at de tre ikke gad at lege med og fortælle om nogle af deres oplevelser i Big Brother-huset. Men allerede inden den direkte udsendelse var jeg klar over deres holdning. Jeg havde fået fortalt, hvad de sagde inde på B.T., så jeg var forberedt på, at de kunne finde på hvad som helst under selve udsendelsen. Så jeg blev ikke rystet, men jeg kan ikke huske, at jeg har lavet et interview, som var værre end det her,« fortæller Lisbeth Janniche.

Hun efterlyser lidt mere ansvar fra trioens side, især fra Pil.

»Det var først og fremmest Pil, der var gnaven og ville ødelægge det. Dagen før talkshowet havde jeg et frokostmøde med de tre. Her kunne jeg mærke, at Søren og Christian i hvert fald havde lyst til at medvirke i talkshowet.

Pil snakker om ytringsfrihed. Men her fik de en mulighed for at sige lige nøjagtig, hvad de ville uden censur. Og så vælger de alligevel ikke at ville sige noget. Det er noget tyndt. Men jeg kom da igennem den halve times udsendelse, og det er rart, at vi nu ligesom har fået afsluttet alt det med de tres flugt fra huset. Nu gælder det den store finale og den endelige vinder,« siger hun.