Rasmus Falk reddede OB i sin måske allersidste hjemmekamp. Falk blev matchvinder i kampens overtid til 2-1 i mandagens Superliga-opgør mod Esbjerg.

Det var ellers Esbjergs Nicki Bille, der gav gæsterne en perfekt start på kampen. Vestjyderne blæste hen¨over OB fra første fløjt, men OB holdt stand i de første tyve minutter.

Men så rettede Nicki Bille Leon Jessens forsøg udefra i kassen. Hverken OB-forsvaret eller målmand Maksym Koval nåede at opfatte noget som helst. Angriber-instinkt af første klasse.

Netop målmand Koval hjalp senere hen Esbjerg på vej mod en stor chance, da han tog med hænder uden for feltet. Heldigvis for den svingende ukrainer udnyttede Esbjerg ikke frisparket til at komme yderligere.

Føringen holdt indtil anden halvlegs start, hvor OB-træner Kent Nielsen havde sat skik på sit mandskab. Blot tre minutter efter pausen fik OB udlignet. Hjemmeholdets topscorer Rasmus Festersen var mand for målet på et flot timet hovedstød til 1-1.

Og så sikrede Rasmus Falk elegant OB sejren på et flot chip dybt inde i kampens overtid. 2-1.