Næsten et helt år.

Så meget før lovlig tid kom Tobias Dybvad til at røbe, at han skulle være med i TV 2-hitformatet 'Stormester' – og det faldt ikke i god jord.

»Jeg fik en sms. Jeg fik en venlig henstilling på sms,« afslører den 43-årige komiker nu med et grin, da B.T. fanger ham til pressedagen på hans nye Prime-program 'Roasted'.

»Der kan jeg mærke, at jeg er sådan lidt fræk fyr,« lyder det med et glimt i øjet fra komikeren, der ikke tager TV 2s skideballe så tungt.

»Medmindre, det er en amerikansk streamingtjeneste, hvor jeg har skrevet under på en tavshedsklausul, så kan jeg godt holde kæft, har jeg fundet ud af,« joker Tobias Dybvad videre.

Det er komiker Linda P, der fører an i det nye Prime-program 'Roasted – verdens sjoveste ferie', hvor hun og komikerne Tobias Dybvad, Mikkel Klint Thorius, Lasse Rimmer, Simon Talbot og Ane Høgsberg skal sende kærlige svinere efter hinanden.
Det er komiker Linda P, der fører an i det nye Prime-program 'Roasted – verdens sjoveste ferie', hvor hun og komikerne Tobias Dybvad, Mikkel Klint Thorius, Lasse Rimmer, Simon Talbot og Ane Høgsberg skal sende kærlige svinere efter hinanden. Foto: Magnus Ragnvid
Vis mere

For det lykkedes da også den 43-årige komiker at holde tæt med sit nye program 'Roasted', hvor han og en række komikerkollegaer skal riste hinanden for åben skærm.

Men TV 2s hemmeligheder er det altså lige straks sværere at holde på.

Tobias Dybvad røber nemlig både, at han viste sig at være »overraskende god til at memorisere decimaler af pi« i en af sine 'Stormester'-udfordringer. Og så også noget, han er endnu mere stolt af: At han »pissede i et badekar« for at transportere vand.

»Mit øjenbryn er også ved at vokse ud igen,« joker han videre.

B.T. møder Tobias Dybvad mandag til pressedag på hans nye Prime-program 'Roasted'. Foto: Lykke Buhl.
B.T. møder Tobias Dybvad mandag til pressedag på hans nye Prime-program 'Roasted'. Foto: Lykke Buhl.
Vis mere

'Stormester'-værten Lasse Rimmer har da ellers tidligere indrømmet, at man 'får hugget hovedet af' for at røbe detaljer om programmet, førend man har fået lov.

Stormesteren bekræftede nemlig selv halvt Tobias Dybvads deltagelse i TV 2-programmet et par måneder efter, at han havde talt over sig.

»Nu gør jeg det bare for jer, det må jeg ikke – jeg får hugget hovedet af for det her – men en af deltagerne, han har været berømt for at lave et klipprogram med reality-klip på TV 2 Zulu. Og så siger jeg ikke mere,« fortalte Lasse Rimmer i august, da han gæstede Classic FM-programmet 'Den dejligste morgen'.

Først i januar løftede TV 2 så selv sløret for det kommende 'Stormester'-hold.

Her er det nyeste kuld 'Stormester'-deltagere- Sæsonen er i kassen, men det vides ikke, hvornår den bliver vist. Foto: PR
Her er det nyeste kuld 'Stormester'-deltagere- Sæsonen er i kassen, men det vides ikke, hvornår den bliver vist. Foto: PR
Vis mere

Det bliver nemlig Tobias Dybvad, der sammen med komikerne Natasha Brock og Carsten Eskelund, samt radiovært Mathias Helt og tv-vært Puk Elgård, der skal give kreative løsninger på skøre opgaver.

»Jeg var ikke bange for at være dårlig, og jeg var helt ligeglad med pointene,« afslører Tobias Dybvad slutteligt. For han ville med egne ord i stedet hellere bare være sig selv – og »idiotisk«.

Premieren på 'Stormester' er endnu ikke offentliggjort - men 'Roasted - verdens sjoveste ferie' får premiere på Prime Video fredag 17. maj.