Det var helt tydeligt en stor succes, da Tivoli sidste år besluttede at krydre årets fredagsrock med lidt grin før musikken. 

I hvert fald har de endnu gang valgt at fortsætte opvarmningen med flere kendte komikere forud for årets koncerter.

Det skriver Tivoli i en pressemeddelelse. 

Her vil der både være kendte og mindre kendte komikere tilstede gennem sommeren. 

En af dem er Lasse Rimmer, der på trods af en stor milliongæld, fortæller i pressemeddelelsen, at han egentlig er så vild med haven, at han kunne optræde gratis, hvis det afhang af det.

»Jeg glæder mig enormt til at optræde. Jeg elsker Tivoli så højt, at jeg ville optræde gratis hver eneste dag. Men please, lad lige være med at sige det til Tivoli. Tivoli får mig til at føle mig ung – hvor finder man ellers en rutsjebane, der er dobbelt så gammel som mig?« lyder det. 

Det bliver inden fredagsrock, at komikerne optræder. 
Det bliver inden fredagsrock, at komikerne optræder.  Foto: Torben Christensen/Ritzau Scanpix
Vis mere

Derudover vil man kunne opleve komikere som Anne Bakland, Michael Schøt, Mark le Fêvre, Thomas Warberg, Eva Jin, Heino Hansen og Ane Høgsberg. 

Også gengangeren Natasha Brock kommer på scenen igen, og det glæder hun sig til. 

»Sidste år var en skøn aften, selvom vejret ikke var med os, så var folk klar på at hygge sig med os, og det var en fantastisk aften,« lyder det fra komikeren.

Tivolis kulturdirektør, Frederik Wiedemann, er også godt tilfreds. 

»Sidste sommer introducerede vi comedy som del af Havefesterne før Fredagsrock-koncerterne. Det blev enormt vel modtaget af vores gæster, og derfor er vi glade for- og stolte af at kunne præsentere et endnu større open air comedy-program som del af Havefesten i år,« udtaler kulturdirektøren.

Der er premiere på comedy-programmet den 7. juni, hvor det er Dharshika Christopher, Troels Messmann og Michael Schøt, der underholder Tivolis gæster, inden Mads Langer optræder til Fredagsrock kl. 22.