De fire sangerinder Saszeline Emanuelle Dreyer, Julie Berthelsen, Julie Rugaard og Maria Montell er til sommer gået sammen i gruppen Way Back When. 

Gruppen er på bedste 'X Factor' vis blev sammensat af en anden – nemlig Riffi Haddaoui, der er manden bag 'Vi elsker'-festerne, hvor musik fra 90erne og 00erne er i fokus.

Og for en af de fire medlemmer krævede det lidt at sige ja til tilbuddet.

»Jeg skulle selvfølgelig overbevises, fordi jeg står midt i selv at være i studiet og lave musik. Og jeg har sådan noget 30 års jubilæum i musikken i år. Så selvfølgelig var det sådan lidt: 'Nå, jeg blev sgu lige kastet ud i det her',« fortæller Maria Montell til B.T.

Det endte som bekendt med et ja til gruppen fra popstjernen. Hun har nemlig lidt af en 'ja-hat' på for tiden, siger hun. 

»Har du set filmen 'Yes man', det er lidt sådan jeg har det,« fortæller hun.

Det er måske ikke så mærkeligt, at det krævede lidt overbevisning. De fire kvinder kender nemlig ikke rigtig hinanden, fortæller Maria Montell.

»Men altså, vi har ikke prøvet at synge sammen før, så det bliver ret spændende, når vi skal til at øve,« siger hun, da B.T. fanger hende til pressemøde i Tivoli i forbindelse med præsentationen af dette års 'Syng med i Tivoli'-program.

Kvartetten, der især skal spille musik fra 90erne, har fået det passende navn Way Back When.

Og Maria Montell har da også haft lidt at gøre med et af gruppens øvrige medlemmer. Men det er som hun selv siger det »way back«.

»Jeg kender Julie Bertelsen. For mange år siden, der var en af mine kærester, som spillede lidt (musik, red.) med Julie. Så han sagde bare, hun var ret skøn, og så har hun øvet hjemme i min lejlighed på et tidspunkt.«

Maria Montell fortæller, at de fire ikke behøver at lære hinandens sange udenad.

»Jeg tror bare, vi synger lidt kor for hinanden.«

Maria Montell skal synge til 'Syng med i Tivoli' 6. og 27. juni. Med sig på scenen har hun sangeren Bryan Rice.