Vi handler på nettet som aldrig før. Nu vil en ny hjemmeside gøre det nemmere at finde lige den vare, man gerne vil købe.

En ny portal, der skal hjælpe forbrugere og handlende med at finde hinanden på nettet, slår de virtuelle døre op i dag.

Portalen www.FindAlt.dk er Danmarks første helt gratis produktsøgeportal, hvor et klik med musen giver adgang til over 800.000 nye og brugte produkter på internettet .

Alt findes på Internettet, og det er netop nettets styrke, men samtidig også dets svaghed, fordi det som forbruger kan være svært at danne sig et overblik over udbudet.

- De fleste, som har søgt efter produkter på nettet ved, at det kræver en del tålmodighed og en vis snilde at finde det, man søger.

- Med FindAlt.dk giver vi nu mulighed for hurtigt, nemt og overskueligt at få overblik over alle produkter, nye såvel som brugte, som sælges online,siger Carsten Rysgaard, der er markedsdirektør for Berlingske Digital, som står bag www.FindAlt.dk.

På www.FindAlt.dk kan man søge og sammenligne produkter fra store butikker som Dell og Elgiganten med produkter fra de øvrige 1.500 e-butikker, som er med på portalen fra start. Og både for private og erhvervsdrivende bliver det gratis at indrykke og læse annoncer på FindAlt.dk

Foreningen af Danske Internethandlende, FDIH hilser initiativet velkommen, og foreningens direktør Morten Kamper siger:

- FindAlt.dk er en spændende nyskabelse på Internettet. Sitet er til stor hjælp for alle, som ønsker at købe produkter på nettet. Det er spændende at finde den store etablerede e-butik side om side med den lille garage-butik - det giver et hidtil uset overblik over vareudbudet.