Hvis du er burgersulten, er der godt nyt.

For én af Europas bedste burgere får du i hovedstaden, mens en anden landsdel også er repræsenteret på en ny liste.

Det er rejsemediet Big 7 Travel, der igen i år har kåret Europas 50 bedste burgere.

Nummer ni på listen er københavnske Gasoline Grill, mens Aarhus har en burgerbar som nummer 23 på årets liste.

En af Gasoline Grills burgere.
En af Gasoline Grills burgere. Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Det er ikke første gang, Gasoline Grill er med i vores top 10, og vi vil vædde på, at det heller ikke bliver den sidste,« skriver mediet.

»De håndkværnede burgere er sprængfyldte med smag og lavet af førsteklasses økologiske ingredienser. Spis den med gyldne, sprøde pommes frites og et glas hjemmelavet limonade. Sundt og himmelsk. Der er altid kø, men du kan være sikker på, at disse burgere er ventetiden værd,« lyder det om Gasoline Grill, der i øvrigt er Skandinaviens bedst placerede.

Som nummer 23 på listen finder man endnu en dansk burger.

»Denne danskejede burgerkæde mestrer virkelig kunsten at lave flammegrillede bøfburgere,« skriver Big 7 Travel om The Burger Shack i Aarhus.

»Shack-menuerne er fyldt med kreative burgere, blandt andet en lækker vegansk burger lavet med ærteprotein. Det er også et stort hit hos familier, da børnene får en særlig gave med deres måltid, og hvis de er heldige, får de en eftertragtet plads i Jacks hytte,« lyder det.

Vil du smage Europas bedste burger, skal du en tur til Østrig.

Det er nemlig XO Grill i Wien, der topper listen med 'en burgeroplevelse som ingen anden'.

Hør ugens udgave af podcasten Spar Kassen, hvor techanmelder Peter Boier gennemgår en række apps, der sparer dig penge. Lyt i Apple Podcast, Spotify eller ved at klikke play herunder.