Dykkere fra Københavns Brandvæsen har torsdag formiddag fundet den 82-årige mand, som sammen med sin 62-årige søn valgte at begå selvmord, fordi faderen ikke kunne få plejehjemsplads. Politiets teori er, at de sammen sprang ud fra Knippelsbro. Begge havde blylodder i lommerne, da de blev fundet.

Far og søn truede tidligere på måneden med at begå selvmord sammen, fordi den 82-årige havde fået afslag på en plejehjemsplads på Frederiksberg. Parret boede sammen i en lejlighed på Borups Allé på Frederiksberg.

De forsvandt sporløst den 6. maj og onsdag blev sønnens lig fundet drivende i vandet. Han havde blylodder i lommerne for at holde kroppen under vand, men liget var alligevel kommet op til overfalden, hvilket typisk sker når temperaturen i vandet stiger.

Torsdag formiddag fortsatte dykker-eftersøgningen af den 82-årige mand og han blev fundet i havnen ved Langebrogade.

Har du oplysninger til historien, er du velkommen til at kontakte B.T. på btwebmaster@bt.dk

Politiet på Station Bellahøj har efterforsket parrets forsvinden. De havde overfor hjemmehjælpen truet med at begå selvmord sammen, fordi den 82-årige ikke kunne komme på plejehjem.

Liget af den 62-årige søn blev fundet kl. 8.35 onsdag ud for kaj 604 ved Knippelsbrogade. Liget blev bjærget af brandvæsenets dykkere med en gummibåd.

Da liget var identificeret satte politiet onsdag eftermiddag gang i en dykkereftersøgning ved Knippelsbro af den 82-årige far. To dykkere eftersøgte havnen mellem Knippelsbro og kanalen, der løber ind mod Christianshavn.

En gummibåd ledte også på havoverfladen mellem Langebro og Christianshavns Kanal. Ved 11-tiden torsdag formiddag kunne politiet så hente den 82-årige fars lig op af havnen tæt ved Langebrogade.

- Vi mangler en formel identifikation, men omstændighederne før, at vi er ret sikre på, at der er tale om den 82-årige savnede. Han havde blylodder i lommerne ligesom sønnen, der blev fundet i går. Der er intet som tyder på, at der er sket en forbrydelse, siger vagtleder Søren Wiborg, Politigården.

Har du oplysninger til historien, er du velkommen til at kontakte B.T. på btwebmaster@bt.dk