Nyhedsavisens medarbejdere blev torsdag orienteret om situationen. Direktør Svenn Dam er "100 procent sikker" på investorer og penge bag projektet.

Medarbejderne på Nyhedsavisen blev torsdag middag kaldt til orienteringsmøde efter meddelelsen fra det islandske selskab Dagsbrún om, at det ikke længere selv vil stå for udgivelsen af gratisavisen.

Et talstærkt pressekorps var mødt op ved Nyhedsavisens domicil på Holmen i København, men medarbejderne fik inden orienteringsmødet af avisledelsen besked på, at de ikke måtte udtale sig, og dørene til huset blev lukket for uvedkommende.

Svenn Dam, der er direktør i selskabet bag Nyhedsavisen, 365 Media Scandinavia, et datterselskab af Dagsbrún, orienterede medarbejderne på et møde, der sluttede ved 13-tiden.

Til Ritzau siger Svenn Dam, at torsdagens melding fra Dagsbrún er fuldstændig som forventet.

- Jeg har vidst dette her hele tiden, lige siden jeg talte med Dagsbrún første gang. Men jeg kan se, at det nok havde været fornuftigt at forklare det noget før. Jeg er 100 procent sikker på, at der er investorer og penge til at gennemføre dette projekt, siger Svenn Dam.

/ritzau/