X Factor-dommer - og klubejer - Remee annoncerede for åben skærm i X Factor, at man nu skulle til fest på Zen.


- Nu skal vi på Zen. Ej, det må jeg ikke sige. Undskyld DR. Vi skal på Congo, lød det umiddelbart efter, at dommer Remee havde sendt sin deltager Steffen ud af X Factors 4. liveshow.

Problemet er, at Zen er en kendis-natklub, der pudsigt nok er ejet af Remee selv. Congo er et andet in-sted, der er ejet af Casper Christensen samt party-brødrene 'Simons'.

Selv tager X Factor-dommeren sin 'skjulte' markedsføring med et smil, siger han efterfølgende til bt.dk.

- Det er sandheden. Vi skal hen og drikke på Zen. Det kan godt være, at jeg ikke må sige det, men det sagde jeg jo også derinde. Og så vil jeg sgu også gerne lige drille dem (DR, red.) kærligt, fordi jeg godt ved, jeg ikke må sige den slags, siger Remee til bt.dk.

X-factor


Derimod mener DR ikke, der er noget som helst at grine ad, når Remee nævner sin natklub under X Factor-showet. Tvært imod tager man den slags reklame i bedste sendetid meget seriøst.

Det understreger DR's Underholdningsredaktør, Rasmus Ladefoged, til bt.dk.

- Hvis Remee har sagt det, er det en klar fejl fra hans side. Og det tager vi en snak om, når jeg får fat i ham, siger Rasmus Ladefoged til bt.dk

Han understreger, at hverken dommere eller deltagere må bruge programmet til at reklamere for noget som helst. Både i tilfældet med Remees egen natklub Zen, samt Casper Christensens Congo.

- Vi tager det meget seriøst. Og det gør vi, fordi det ikke er foreneligt med DR som uafhængig licens-tv-station. Det skal han holde op med, understreger DRs Underholdningsredaktør, Rasmus Ladefoged.

Selv om Remee fik nævnt både Zen og Congo, ved han dog ikke, hvor langt han når i Københavns natteliv.

-  Lige nu ved jeg godt nok ikke, om jeg kan overskue at tage derhen. Men.. why not, siger klubkongen Remee.