En norsk familie er usandsynligt heldig - eller også så findes der virkelig bare overnaturlige kræfter.

For mens de fleste lottospillere kan gå i et helt liv og aldrig udleve drømmen om at vinde den helt store gevinst, så forholder det sig helt anderledes hos den norske familie Oksnes.

Familien har i løbet af de seneste seks år nemlig vundet hovedgevinsten i norsk lotto ikke færre end tre gange, skriver den norske avis VG.

Første gang blev familiens formue forøget med 4,1 millioner norske kroner, da den 58-årige far Leif vandt i det populære spil i 2006. Anden gang var tre år senere, da Leifs 29-årige datter Hege Oksnes liv blev forsødet med 8,2 millioner. Og for nylig er det Heges lillebror Tord på 19 år, der er blevet medlem af familiens millionærklub, efter han hjemtog hovedgevinsten på hele 12,2 millioner kroner.

Men ovenstående er i sig selv ikke utroligt nok. For familien har opdaget, at der sker en pudsig ting i forbindelse med hver gevinst. Familiens held falder nemlig altid sammen med, at storesøster Hege Oksnes får et barn.

Da faderen i 2006 vandt familiens første storgevinst, var den unge kvinde højgravid med sit første barn. Og dagen efter den glædelige formueforøgelse, kom hendes første datter Emily til verden.

Historien gentog sig i 2010, hvor Hege var højgravid med sit andet barn, da hun selv vandt lottomillionerne. Faktisk vandt hun dagen inden terminen for fødslen. Og den store pengepræmie kan måske have sat gang i noget hos den højgravide kvinde, for dagen efter blev hun også en datter rigere.

Og alle gode gange tre, fristes man til at sige. For selvfølgelig var der også et barn involveret, da lillebror Tord vandt sine millioner. Lillebroderens held kom kun tre måneder efter, at Hege døbte sit tredje barn.

Selv om det virker meget nærliggende at trække en parallel mellem Heges graviditeter og de enorme pengepræmier, så er det ikke noget, som familien spekulerer for meget i. Da VG spørger Tord, hvad han tror årsagen er til, at hans familie så ofte vinder i lotto, svarer han:

- Aner det ikke. Jeg tror ikke på magi, så det må bare være ren og skær lykke, lyder det fra den 19-årige, der hjemtog lottogevinsten på en færdigudfyldt lottokupon, som han bare købte for sjov.

Historien melder da heller ikke noget om, hvorvidt Hege planlægger flere graviditeter.