Superligaklubberne Hobro IK og Randers FC er blevet enige om en aftale, der med øjeblikkelig virkning sender Thomas Thomasberg til Randers som cheftræner.

Det skriver begge klubber på deres hjemmesider. Øverst i artiklen kan du se et afsnit af 'Superliga Backstage' med Randers FC

Thomas Thomasberg blev tidligere i maj præsenteret som ny træner i Randers - men først når hans kontrakt med Hobro IK ville udløbe 1. oktober. Nu er den tvist blevet løst, efter der ikke var udsigt til en løsning, da B.T. skrev om sagen tidligere på ugen

»Det er mest optimalt for alle parter, at Thomas kan påbegynde sit arbejde i Randers FC fra opstarten af sæsonen 18/19. Vi vil gerne takke Hobro for at finde en løsning, som er positiv for alle parter,« siger direktør i Randers FC, Søren Pedersen.

Også i Hobro er man tilfreds med den nye aftale.

Thomas Thomasberg kan nu begynde i Randers FC - til sæsonstart.
Thomas Thomasberg kan nu begynde i Randers FC - til sæsonstart. Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Det er glædeligt, at vi er blevet enige med Randers FC om en aftale vedrørende Thomas' fremtid, så vi alle kan komme videre. Vi har været rigtig glade for at have Thomas i Hobro IK, og han skal have en stor tak for alt det, han har udrettet i sit halvandet år som cheftræner i klubben. Vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover,« siger sportschef i Hobro IK, Jens Hammer Sørensen.

Thomas Thomasberg ser frem til at kunne få sæsonstarten med i Randers FC frem for at vente til et stykke inde i den kommende sæson med at tiltræde.

»Jeg er glad for, at klubberne er blevet enige om en løsning, så jeg nu kan komme i gang med mit nye arbejde. Jeg har været ekstremt glad for at være i Hobro IK både som træner og som menneske, og jeg vil gerne sige tak til spillere, stab og alle andre i og omkring klubben for en rigtig god tid. Nu ser jeg frem til at komme i gang i Randers FC,« siger Thomas Thomasberg.

Hobro meddelte tidligere på måneden, at klubben har ansat Allan Kuhn som ny træner.

Her kan du læse, hvordan ALLE Superligaklubber forbereder sig til den nye sæson