Efter at have vundet EM sølv i håndbold, er Estevana Polman færdig resten af sæsonen for de forsvarende danske mestre Esbjeg. Hun skal nemlig have barn med fodboldstjernen Rafael van der Vaart.

På Instagram har parret lagt et billede op, hvor det nu er helt officielt. De bliver nu én mere i familien. Håndboldspilleren Estavana Polman fra Team Esbjerg og fodboldspilleren fra FC Midtjylland Rafael van der Vaart skal nu have en lille ny.

»Først og fremmest er vi meget lykkelige over at skulle have et barn, og dernæst ser jeg meget frem til så hurtigt som muligt efter fødslen at vende tilbage på håndboldbanen og være klar til en ny sæson i Team Esbjerg,« siger Estavana Polman, der holder jul med familie og venner i Holland og vender tilbage til Esbjerg efter nytår.

Samtidig bekræfter den 24-årige VM- og EM-sølvvinder med Holland, at hun også i sæsonen 2017-2018 spiller i Team Esbjerg, skriver holdet i en pressemeddelelse.

Rafael van der Vaart skal have en lille ny med Esbjergs Estevana Polman
Rafael van der Vaart skal have en lille ny med Esbjergs Estevana Polman Foto: Henning Bagger
Vis mere

Rafael van der Vaart, den tidligere store verdensstjerne der har spillet i både Real Madrid, Tottenham og Ajax, blev flere gange under kvindernes EM i håndbold set på tribunen, hvor han heppede på sin kæreste.

For Team Esbjerg kommer nyheden på et rigtig dårlig tidspunkt, da holdet om bare en måned skal spille Champions League-hovedrunde. Og træner for Team Esbjerg synes måske også, det kunne være kommet på et bedre tidspunkt:

»Fraværet af Estavana kommer på det værst tænkelige tidspunkt, og vi står nu over for et betydeligt sværere forår med anden halvdel af grundspillet og de afgørende kampe om medaljer i Primo Tours Ligaen samt hovedrunden i Champions League. Til gengæld glæder vi os til at se hende tilbage i en stærk udgave til den nye sæson,« siger Lars Frederiksen.

Estevana Polman nåede akkurat at spille EM finale mod Norge 18. december, hvor Holland med den danske træner Helle Thomsen led et bittert nederlag med bare et enkelt mål. Hun takker dermed sæsonen af med en EM sølvmedalje.