Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

En absurd scene udspillede sig fredag aften, da Enhedslistens folketingskandidat Ole Krarup stak socialdemokraten Thomas Horn en flad for rullende kamera.

- Det var en fuldstændig gak-gak oplevelse...

- I morgen afgør jeg, om jeg vil politianmelde det som vold, eller hvad jeg gør.

Det er en tydeligt rystet Thomas Horn, bt.dk får i røret blot et par timer efter, at han har fået en på hovedet af en ophidset Ole Krarup fra Enhedslisten.

- Vi sad på Rådhuset i Helsingør og havde debat, som blev filmet til web-tv. Alle partier var repræsenteret, undtagen Liberal alliance, fortæller Socialdemokratiets kandidat Thomas Horn.

- Ole Krarup havde det tydeligvis lidt mærkeligt. Han kunne slet ikke tage seancen alvorligt. Han skiftevis rejste sig op og satte sig ned, og på et tidspunkt var han ved at gå med en bemærkning om, at det hele var noget latterligt noget. Måske fordi der ikke var publikum på, men det blot blev optaget til nettet, siger Thomas Horn.

- Jeg siger noget i retning af, at det er mærkeligt, at han overhovedet deltager når han har det sådan...

- Der er så mange, dygtige og engagerede Enhedslistefolk derude, siger jeg.

- Så rejste han sig op og kaldte mig fede svin og fløj hen over gulvet og stak mig en flad...Thomas Horn er temmelig meget i tvivl om, hvordan han skal tackle episoden, afslører han.

- Nu vil jeg lige sove på det... Hvis det viser sig, at manden er gået ned med stress og skal have noget hjælp, kan det godt være, at jeg lader det ligge.

- Men det er selvfølgelig helt uantageligt at slå en politisk modstander, og vi forsøger at opdrage vores børn til, at de ikke skal finde sig i at blive slået... Der er noget principielt i det, synes jeg.

Thomas Horn er efter den besynderlige episode blevet kontaktet af Enhedslisten, som har beklaget episoden dybt.

- Men jeg har ikke hørt noget fra Ole Krarup, siger han.

Andre læser også