Urbutikken Nordgreen fejrer Black Week og giver 20% på ALT i butikken. Shop f.eks. ure fra den ikoniske kollektion "Christopher x Nordgreen", der er skabt af musikeren Christopher og den berømte danske designer Jakob Wagner.

Vil du shoppe årets mest stilsikre julegave, så klik ind på urbutikken Nordgreen i dag. Her får du nemlig 20% rabat på ALLE varer – inklusive gavesæt og ure, der allerede er nedsat. Brug blot koden BF20 når du betaler.

Tilbuddet gælder kun i en begrænset periode.

Nordgreen er kendt for sit stilsikre, nordiske ur-design til både mænd og kvinder. Hoveddesigner for Nordgreens kollektioner er den danske designer Jakob Wagner, som blandt andet står bag ikoniske designs for Bang & Olufsen.

Husk, du får også 20% på den nye limited edition kollektion »Christopher x Nordgreen«, der er udtænkt af den danske sanger Christopher, designet af Jakob Wagner og er en skarp kandidat til at blive årets julegavehit.

Kollektionens flotte ure skal pryde håndleddet på stilsikre mænd og kvinder - og samtidig bidrage til arbejdet i organisationen World Child Cancer. For hvert solgte ur doneres nemlig et beløb til organisationen, der kan dække en kemoterapibehandling til et barn.

Her er 3 af Norgreens lækre ure, som nu kan fås til lige så lækre Black Week-priser.

Philosopher - sæt
Sort skive / rose guld 5-link / brun læder

Philosopher er et signaturværk for Nordgreen og skabt i et samarbejde mellem Christopher og chefdesigner Jakob Wagner. Tidløst design og sublim elegance. Urskiven er i mat sort, og den ene viser har en diskret orange detalje.

FØR: 1.795 kr. (udsalgspris)
NU KUN: 1.436 kr.

Besøg butikken her


Christophers egen favorit

Philosopher Sort skive - 5-Link

Christophers egen favorit i unisex kollektionen »Christopher x Nordgreen«. Enkelt og cool stil i sort og stål. Diskret orange detalje på spidsen af urets viser, der symboliserer World Child Cancers indsats mod børnekræft. På urets bagside finder man organisationens logo indgraveret sammen med Christophers underskrift.

Før: 1.695 kr.
NU KUN: 1.356 kr.

Besøg butikken her


Infinity - SÆT Sølv | Sølv Mesh / Grå Læder

Enkelt, elegant og i fint nordisk design. Med udskiftelige remme. Størrelse: 32 mm

FØR 1.525 KR
NU KUN 1.220 KR

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.