Den italienske Serie A-klub Bologna har forelsket sig i den danske U21-landsholdsstjerne Andreas Skov Olsen.

Det beretter den store italienske sportsavis Corriere Dello Sport onsdag.

Avisen skriver, at italienerne har fulgt 19-årige Andreas Skov Olsen i lang tid og har haft flere ledere på plads til FC Nordsjællands kampe.

Det italienske medie skriver ligeledes, at klubben rent faktisk skulle have en mundtlig aftale med Skov Olsen-lejren omkring kontrakt og kontraktlængde.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Dog er Bologna angiveligt ikke enig med FC Nordsjælland om prisen på kometen. Corriere Dello Sport mener at vide, at nordsjællænderne kræver otte millioner euro (omkring 60 millioner kroner), men det beløb prøver Serie A-klubben at få forhandlet ned.

Bologna er presset af, at efterspørgslen på Skov Olsen er massiv. Ifølge Corriere Dello Sport har danskerens præstationer ved U21-EM tiltrukket interesse fra flere Bundesliga- og Ligue 1-klubber.

B.T. har tidligere skrevet, at spanske Real Sociedad er særdeles lun på Skov Olsen, og tirsdag skrev The Mirror, at engelske Tottenham også er med i kampen om danskerens underskrift.

Andreas Skov Olsen scorede et mål under EM-slutrunden, der endte med et nederlag og to sejre til det danske U21-landshold.