ST. JOSEPH’S - RANGERS
Et overraskende fint odds på, at mindst et af holdene ikke kommer på tavlen her. Det er ikke til debat, at Rangers er et stærkere hold end gibraltarske St. Joseph’s, der husere flere halvtidsprofessionelle, så derfor bør vi have gode muligheder for at Rangers kan holde buret rent. Omvendt er det skotternes første kamp denne sæson, så den offensive del af spillet kan få startvanskeligheder. Godt nok klarede St. Joseph’s sig forbi Prishtina i sidste runde, men var spillet heller ikke fantastisk mod en svag modstander, og får højst sandsynligt svært ved at score i aften.

Begge hold scorer ikke i kampen
UEFA - Europa League kval., klokken 21:00
Oddset 1,61 er fundet hos Bet365

FC ARARAT-ARMENIA - AIK
Armenske Ararat-Armenia får sin europæiske debut mod svenske AIK, og det kunne lugte af en rolig første halvleg. AIK er i den grad et hold, der arbejder udfra et stramt defensivt system, og det bør armenerne få svært ved at nedbryde. Derfor er fem af AIKs syv udekampe også stået uafgjort ved pausefløjtet. Svenskerne bør naturligvis være et bedre hold, men har haft svært ved at skabe kampene selv. Det plejer at være en god blanding til en forholdsvis rolig første halvleg, hvor begge mandskaber er tilfredse med et uafgjort resultat.

Uafgjort efter første halvleg
UEFA - Champions League kval., klokken 16:00
Oddset 2,00 er fundet hos Bet365

FK SUDUVA - RØDE STJERNE
En af sidste sæsons helt store overraskelser i europæisk fodbold Røde Stjerne, også kendt som Crvena Zvezda, skal i gang med kvalifikationen til Champions League mod litauiske Suduva, hvor der bør være klasseforskel. De to hold mødtes også for et år siden i selvsamme kvalifikation, hvor det endte med to stensikre sejre til serberne. Og selvom udeholdet har mistet angriberen Dejan Joveljic, så er det stadigvæk et hold, der på papiret ser langt stærkere ude end Sudova. Det er godt nok første kamp af to, men her bør der stadigvæk være klar klasseforskel.

Røde Stjerne vinder med mindst to mål
UEFA - Champions League kval., klokken 20:00
Oddset 2,75 er fundet hos Bet365