Ruth Evensen mener blandt andet at verden er 7000 år gammel. Læs mere om verden ifølge Ruth her.

LÆS OGSÅ Ruth: Dommedag er nær


Ruth Evensen tror bogstaveligt talt på Adam og Eva – og forkaster alt om Darwins evolutionslære og universets skabelse via The Big Bang. Jorden blev skabt af Gud for ca. 7000 år siden. Adam og Eva var de første mennesker. Menneskerne nedstammer ikke fra aberne.

SCROLL NED OG LÆS MERE

Dommedag er nær
Vi lever i de sidste dage og at Jesu genkomst er nær, mener hun.

- Hvis man studerer Biblens profetier, virker det som om, det er ved denne tid, han vender tilbage Man kan regne ud, at efter 7.000 år er timeglasset ved at rinde ud. Alle skal møde deres skaber og svare for deres liv. Så vil fårene skilles fra bukkene, siger Ruth Evensen.

Taler med Gud
Ruth Evensen fortæller, at det er naturligt for hende at snakke med Gud hver dag. - Det er ikke som en lyd eller et lys. Det kan være en tanke. Jeg får en fornemmelse af, at det her tror jeg, jeg skal gøre. Så handler jeg på det, og nogle gange viser det sig, at jeg ikke har hørt rigtigt, fordi det hele går i vasken, siger Ruth Evensen med et glimt i øjet.

Himmel og helvede
De rettroende kommer i himlen og resten ryger i helvede, mener hun..

- Kristendom er I det moderne Danmark blevet udskiftet med humanisme. I dag vil man afskaffe Helvede. Men vi er nogle få tilbage som tror, det er rigtigt, hvad står i Biblen. Jeg tror på Himmel og Helvede, hvis ikke der var et Helvede var frelsen meningsløs. Hvorfor skulle Jesus eller dø på korset, siger Ruth Evensen

Genopstandelse
Ruth Evensen tror på, at alle mennesker skal genopstå.

- De genfødte troende skal genopstå til Kristi domstol, hvor alles gerninger skal prøves og derefter tildeles det evige liv sammen med Gud; de ikke-troende til Guds retfærdige domstol og derefter bortdømmes til evig fortabelse borte fra Gud, hedder det i Faderhusets trosbekendelse.