Rikke tog en beslutning, der både har givet en stor besparelse og mere tryghed.

Du tænker måske ikke over det i din hverdag, men når du har brug for den, er det vigtigt, at din bank er til at få fat på. Netop det var problemet for Rikke Poulsen, der til sidst blev så træt af lange svartider, at hun besluttede sig for at skifte bank. Det viste sig at være en god beslutning på flere måder, men mere om det lidt senere.

Vil du gøre som Rikke? Find din nye bank på Mybanker
I stedet for selv at kontakte flere forskellige banker, brugte Rikke Mybanker og indhentede på den måde nemt tilbud fra flere forskellige banker. Hurtigt kom der tilbud fra tre banker, hvor Rikke startede en dialog med to af dem.

Bankskiftet har gjort en stor forskel for hende. Det har både givet mere luft i økonomien og mere tryghed.

»Vi omlagde mit realkreditlån med en kursgevinst og kunne samtidigt lægge mit boliglån ind i realkreditlånet. Det gjorde, at jeg gik fra at betale cirka 12.000 kroner om måneden i låneudgifter til at betale ca. 6000 kroner nu,« fortæller Rikke Poulsen, der er blevet meget glad for sin nye rådgiver:

»Det er altid ham, jeg taler med. Og han er altid kun en SMS væk.«

Kan du spare penge? Indhent uforpligtende tilbud fra banker på Mybanker

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også