Max Spiers fra England var i Polen i juli for at fortælle om UFO'er og konspirationsteorier. En aften sendte han en SMS til sin mor, hvor han skrev, 'hvis der sker mig noget, så undersøg det'. Nu mener Max Spiers' mor, Vanessa Bates, at hendes søns undersøgelser skabte ham fjender, der ønskede ham død.

Det skriver The Mirror.

Max Spiers skulle have holdt et foredrag om UFO'er og konspirationsteorier i Polen, men kort før foredraget blev han fundet død på en sofa.

Forinden havde Max Spiers sendt en sms til sin mor.

'Din dreng er i problemer. Hvis der sker mig noget, så undersøg det,' skrev han.

De største UFO-historier - 1

Max Spiers havde gjort sig en karriere ud af at undersøge UFO-opdagelser og påståede statshemmeligheder.

»Jeg tror, Max har rodet i nogle mørke steder, og jeg frygter, at nogen har ønsket ham død,« siger Max Spiers' mor, Vanessa Bates, til Mirror.

Konspirationsteoretikere mener, at når UFO-jægere kommer for tæt på sandheden, så bliver de 'afvist' af de såkaldte sorte mænd - Men in Black.

Vanessa Bates er ikke alene om, at finde Max Spiers' død mistænkelig. På forskellige konspirationsteoretiske hjemmesider bliver døden også omtalt.

'Hvis ikke det, Max Spiers talte om, var sandt, hvorfor slog de ham så ihjel? Sunde og raske personer bliver ikke bare syge og dør. De bliver forgiftet,' skriver brugeren Craig Hewlett.

Det polske politi fortalt, at Max Spiers døde af naturlige årsager, men ifølge hende blev der ikke foretaget en obduktion. Hun spørger derfor, hvordan de kan vide, at dødsårsagen var naturlig.