Tirsdag eller onsdag vil der komme nye informationer om den påståede 'russerhacking', der angiveligt havde indflydelse på valgresultatet ved det amerikanske valg.

Det fortalte den kommende amerikanske præsident Donald Trump til pressen foran sit palæ i Palm Beach i Florida lørdag aften.

»Jeg ved en masse om hacking, og det er en meget vanskelig ting at bevise. Jeg ved også ting, som andre mennesker ikke ved, så de (den amerikanske efterretningstjeneste, red.) kan ikke være sikre på situationen,« lød det fra Donald Trump, der henviste til invasionen i Irak, hvor man troede, at landet havde masseødelæggelsesvåben, ifølge flere medier.

Donald Trump ønskede imidlertid ikke at røbe, hvilke informationer der vil være tale om, men blot at de vil blive offentliggjort i løbet af den kommende uge.

Den formodede hacking skulle ifølge flere medier ligge til grund for, at Barack Obama torsdag i sidste uge besluttede at indføre en række sanktioner og udvise 35 russiske diplomater, der befandt sig i landet, selvom der endnu ikke er fremlagt klare beviser for, at det har fundet sted.

Sanktionerne medførte straks en reaktion fra Rusland, hvor udenrigsminister Sergei Lavrov anbefalede Vladimit Putin ligeledes at udvise 35 amerikanske diplomater.

Det afviste Vladimir Putin imidlertid, men understregede, at man ville forbeholde sig retten til at handle.

»Vi forbeholder os retten til at gengælde repressalierne, men vi ønsker ikke at synke til det niveau,« lød det i en erklæring fra den russiske præsident.

Foreløbig har Rusland dog ikke gjort det store væsen af sig. I stedet valgte Vladimir Putin at invitere børn af de amerikanske diplomater i Rusland til en jule- og nytårsfest i Kreml og ønskede i samme ombæring Barack Obama og Donald Trump et godt nytår.