Det er temmelig chokerende af se på. Så er du advaret, hvis du klikker på videoen herunder.

Den viser, hvordan en mand fra Florida i USA kryber op bag en uanende kvinde, der sidder på en bænk ved et busstoppested i Florida – og forsøger at strangulere hende med sit snørebånd.

Kvinden vælter ned fra bænken med snørebåndet om halsen og kæmper for sit liv. Det skriver New York Post.

Den 27-årige Aaron K. Quinones er nu sigtet for mord, eller forsøg på mord, der fandt sted ved højlys dag ved stoppestedet i Miami-Dade.

Politiet fortæller, at det 26-årige offer ventede på en bus 2. januar ved 11-tiden. Da slog gerningsmanden til.

Hun kan ses på en overvågningsvideo fra en forretning i området, mens hun sidder på en bænk og sender en sms på sin mobiltelefon.

Angriberen står bag ved hende, med det ene ben oppe på bænken i færd med at binde sin sko.

Han ser sig forsigtigt omkring, mens han tager snørebåndet af skoen. Så sniger han sig op bag kvinden og trækker snørebåndet rundt om hendes hals.

Hun kæmper med det samme imod. Et voldsomt slagsmål følger efter, og angriberen falder. Han hamrer vilde slag mod offeret, men heldet er med hende, da 'en barmhjertig samaritaner' kommer til hjælp og redder hende.

Aaron K. Quinones flygter til fods, men det lykkes politiet at finde ham i nærheden og anholde ham, oplyser de i en pressebriefing.

Politifolkene vil nu gerne i kontakt med 'den barmhjertige samaritaner'. Han havde allerede forladt stedet, da politiet ankom.

Andre læser også