Lyt til artiklen

Aktivisten skreg af smerte, da han antændte sin højre arm på tennisbanen.

Engelske medier beretter om, at det var en demonstrant mod klimaændringer, som afbrød tennisturneringen Laver Cup i The O2 Arena fredag eftermiddag.

Den voldsomme situation opstod i starten af ​​andet sæt af kampen mellem Stefanos Tsitsipas' 6-2 6-1-sejr over Diego Schwartzman.

Forbløffede tilskuere så på, da aktivisten stormede banen, før han satte sig ved banens midte ved nettet og flammerne begyndte at brænde på hans krop.

Foto: Andy Rain
Vis mere

Det lykkedes aktivisten at forhindre ilden i at brede sig til resten af hans krop, hvorefter han blev båret væk af sikkerhedsvagter og senere anholdt af politiet.

Op til Laver Cup har alt handlet om Roger Federers farvel, men schweizeren har lovet, at han ikke vil forsvinde helt fra sporten.

Det er nemlig den schweiziske legendes sidste kamp på topniveau, som han vil spille ved turneringen, der startede fredag og kører til søndag. Turneringen går ude på, at udvalgte hold fra Europa møder et udvalgt hold fra resten af verden, der spiller single- og doublekampe mod hinanden.

Roger Federer og Rafael Nadal er teamet op til en doublekamp. Duoen skal efter planen møde amerikanerne Jack Sock og Frances Tiafoe klokken 21.30 dansk tid.

Foto: Andy Rain
Vis mere