Lejesvenden fra Køln, Yann Bisseck, har skrevet en permanent kontrakt med AGF.

Forsvarsspilleren har været mere eller mindre fastmand på AGF-holdet, og her har han gjort det så godt, at han nu belønnes med en ny kontrakt.

Han har skrevet under på en kontrakt, der går frem til 2026.

»Yann har gjort det rigtig fint i sin relative korte tid i AGF indtil videre. Så vi er glade for, at vi nu kan byde ham velkommen på en permanent aftale. Yann er en dygtig forsvarsspiller med en stærk fysisk pakke med størrelse, kraft og hurtighed, og trods sin unge alder har han en god erfaring fra forskellige ligaer og har også allerede vist sit værd i 3F Superligaen med mange gode præstationer. Nu skal han fortsætte med at bygge på og så tror vi, at der venter ham en stor fremtid som fodboldspiller,« siger Stig Inge Bjørnebye, der er sportschef i AGF, til AGF's hjemmeside.

Indtil videre er det i alt blevet til 15 kampe og et enkelt mål for den 20-årige forsvarsspiller.

»Det tog mig lidt tid at vænne mig til spillet i 3F Superligaen, men jeg synes det har været en god start, hvor jeg har fået meget spilletid og en rigtig god opbakning fra trænerstaben og mine holdkammerater, ligesom vores fantastiske fans har taget varmt i mod mig,« siger Yann Aurel Bisseck til AGF's hjemmeside og tilføjer:

»Så jeg er meget glad for, at det nu er lykkes at lave en fast aftale med klubben, og dermed få min fremtid på plads et rigtig godt sted. Det føles godt, og nu ser jeg frem mod de kommende udfordringer med AGF og til fortsat at udvikle mig som fodboldspiller.«