Premier League: Liverpool - Chelsea 1-1 (1-0) Fernando Torres scorede sit første mål, da Liverpool hjemme spillede 1-1 med Chelsea, der scorede på et tvivlsomt straffespark.

Så er Fernando Torres gået i gang med at vise, at han var de 300 millioner kroner værd, som Liverpool betalte til Atletico Madrid inden sæsonen.

Efter et kvarter scorede han sit første officielle mål for klubben, og det endda i sin hjemmebanedebut på Anfield.

Det var Steven Gerrard, der sendte Fernando Torres afsted, spanieren afdriblede Tal Ben Haim og sendte bolden forbi Chelseas målmand, Petr Cech (med sort hjelmfarve), fra en spids vinkel.

Udligningen faldt efter godt et kvarter af anden halvleg. Chelseas Florent Malouda hoppede over bolden og ind i Daniel Agger, hvorefter dommeren pegede på pletten til stor uforståelighed for Liverpool-spillere og fans.

Frank Lampard var imidlertid fløjtende ligeglad og sendte straffesparket ind bag Pepe Reina i Liverpool-målet til 1-1.

Fem minutter efter havde John Arne Riise en stor mulighed, som han helflugtede forbi mål, og mod slutningen troede det meste af Anfield, at Liverpool ville vinde, men Ryan Babels forsøg var ikke i mål, men derimod i sidenettet.

Undervejs havde Chelsea dog også deres muligheder, og uafgjort var alt i alt ikke en urimelig udgang på opgøret.