Med tre mål i anden halvleg fik reserven Oumar Barro en drøm opfyldt, da han startede inde for første gang i en kamp, hvor oprykkerne fra Haderslev blev slagtet på deres offensive alter.

Bagest i Brøndbys omklædningsrum sad den 26-årige angriber fra Burkina Faso efter kampen og så sådan lidt befippet ud. De tre flotte mål var ikke alene landsholdsangiberens første efter et år på Vestegnen - det var også første gang efter seks kampe, at en samlet presse ville have snor i afrikaneren.

"Very great," vurderde Oumar Barro selv, da han blev spurgt om dagens udfald.

"Jeg vidste, at det ville tage tid at falde til i klubben. Jeg har været her i et år, og selv om det gik godt i dag, så ved jeg at jeg kan blive bedre," sagde Barro, der startede inde i stedet for en skadet Ruben Bagger.

Oumar Barro scorede sit første mål på et hovedstød kort inde i anden halvleg efter hjørnespark, mens scoringen til 2-0 beviste afrikanerens egentlige styrke: teknik og hurtighed. Ole Bjur lagde fra højre en lang bold frem, som det umulige Haderslev-forsvar ikke kunne hente, og i stedet afdriblede Oumar Barro reservemålmanden Lars Madsen, og med en kælen højre-vrist sendte han bolden i nettet til sin anden scoring. Hattricket blev fuldendt, da Peter Graulund med et indlæg fra venstre spillede dagens mand fri foran mål og til scoring.

"Det er fantastisk, at Oumar kan komme ind og score tre mål. I forhold til Rubben Bagger, så er han ikke på samme både i stand til at binde en forsvarer til sig, da han stadig mangler fysik. Tilgengæld er han en glimrende teknikker, og specielt i anden halvleg placerede han sig godt," strålede cheftræner Åge Hareide.

"Det er efterhånden godt ud, når man også tænker på de mange skader vi stadig har. Men der er kun gået en tredjedel af sæsonen endnu."

Hareide undskyldte Brøndbys brændte chancer med det torsdagstrætte bentøj efter kampen i Kroatien, og han ser nu Silkeborg og FCK som de værste modstandere til DM-titlen.

Peter Graulund fik med opgørets to første scoringer konsolideret sin førerposition på topscorerlisten med 11 mål ialt, men det kunne være blevet til mere.

"Jeg brænder to chancer, der er større end dem jeg scorer på. Men jeg synes det er på et billigt grundlag."

Billigt er endog et billigt ord ord om Haderslevs indsats. Indstillingen fejlede ikke noget, men oprykkernes hovedløse fastholdelse af den offensive spillestil mod et Brøndby-lokomotiv synes naiv.

"Det kan man godt kalde det, når man ser kampen idag. Men i en kamp som idag, så har vi ikke en jordisk chance mod Brøndby. Så hellere tabe 6-1 ved at spille som vi gør, end at tabe 6-0 langt tilbage på banen. Vi er i gang med et langsigtet projekt, hvor det indgår at vi selv skal kunne skabe kampene - og det tager tid," siger Haderslev-træner Frank Andersen, der måtte undvære den sædvanlige målmand Jesper Mortensen, der havde hold i nakken.

"Vi er stadig inde i en udvikling, og alt peger opad i klubben. Det eneste, der ikke peger opad er pointhøsten," vurderede Frank Andersen.

Haderslevs enlige mål blev sat på straffespark af Mads Bro Hansen, efter at dommer Jan Hald noget tvivlsomt vurderede, at en stærkt spillende Auri Skarbalius havde nedlagt indskiftede Lars "Mini" Hansen i feltet.

Og kampens sidste minut fik Brøndby endnu en måldebutant. Mikkel Bo Jensen spillede med hælen Mattias Jonson fri på højrekanten, der fandt den indskiftede Anders Rasmussen fri foran Haderslev felt. Den 19-årige midtbanespiller med 30 U-landskampe tog et enkelt træk og skød med et fladt skud bolden i nettet til sin første scoring i den blå-gule trøje.

Den unge Rasmussen venter man sig meget af på Vestegnen, og med Oumar Barro som super-sub idag har Brøndby ligeledes med den unge Peter Foldgast efterhånden fået profit af produktionen fra egne rækker.