I rock-humør og med mundharpen for munden gik Kronprins Frederik på scenen to gange under Led Zeppelin-jam koncerten i Pumpehuset i lørdags.

SE 3 VIDEOER MED FREDE I MULTIMEDIA-BOKSEN TIL HØJRE

Med mundharmonikaen for munden afslørede Kronprins Frederik skjulte rock-talenter, da lørdag gik på scenen i Pumpehuset i København.

Mens publikum måbende lyttede på jammede Kronprinsen med på det legendariske Led Zeppelin nummer 'When the levee breaks'.

- Kronprins Frederik nød det i fulde drag og synes, det var helt vildt sjovt. Han elsker jo rockmusik og særligt Led Zeppelin, Det så ud som om, publikum ikke helt troede deres egne øjne i første omgang, siger Alex Nyborg Madsen, forsanger i Led Zeppelin-Jam og radiovært til bt.dk.

Men da Kronprinsen senere på aftenen igen gik på scenen, gik det for alvor op for publikum, at det var Kronprinsen bag mundharmonikaen, og en stor jubel brød løs og mobilkameraerne kom op af lommen.

Det var Kronprins Frederiks gode ven og guitarist i Led Zeppelin-Jam, Henrik Tvede, der havde lokket Kronprinsen til at springe på scenen.

- Henrik Tvede og Kronprinsen havde talt om, at det kunne være sjovt. Vi havde holdt det hemmeligt, og det var aftalen, at Frederik gik på, hvis ikke han fik kolde fødder, siger Alex Nyborg Madsen.

Og det gjorde Kronprinsen altså ikke. Tværimod fik han smag for det, og kom på scenen igen, da Henrik Tvede senere hentede ham op på scenen igen.

- Kronprinsen var glad, men meget ydmyg bagefter. Så vidt jeg kan forstå, er han begyndt at hygge sig lidt med at spille på mundharmonika, siger Alex Nyborg Madsen, der i medierne ofte kaldes privat ven af Kronprinsen.

Kronprins Frederik var i byen med en flok venner, mens Kronprinsesse Mary ikke var i selskabet.