Der er kommet meget få oplysninger frem om den helikopterulykke i Los Angeles, som søndag kostede basketball-legenden Kobe Bryant og otte andre personer livet.

Men en journalist fra L.A. Times, som bor tæt på ulykkesstedet, giver i en reportage et indblik i de dramatiske minutter omkring ulykken.

Journalisten – Richard Winton – sad og spiste morgenmad i sit hjem, da han hørte en helikopter flyve forbi, og kort efter lød et stort brag.

Herefter forsøgte Winton at komme til bunds i, hvad der var sket.

Brandfolk ved den nedstyrtede helikopter.
Brandfolk ved den nedstyrtede helikopter. Foto: MARK RALSTON
Vis mere

»Klokken var 9.52, og jeg gik ud på gaden. Sigtbarheden var dårlig. Ved hjælp af en kikkert kunne jeg se, at flyet var blevet revet fra hinanden og var i brand. Det viste sig, at flyet var en helikopter, og det var spredt i mange stykker på bjergsiden,« skriver han blandt andet i reportagen på L.A. Times' hjemmeside.

»De efterfølgende minutter ankom en strøm af brandmænd for at håndtere branden. Jeg var i stand til at komme tættere på ulykkesstedet, hvor jeg så rester strøet ud over bjergsiden,« fortsætter han.

Her mødte journalisten et øjenvidne til den tragiske ulykke, som kostede ni menneskeliv – heriblandt Kobe Bryant og hans 13-årige datter, Gianna Maria.

Øjenvidnet, 62-årige Jerry Kocharain, forklarer, at han stod uden for en kirke og drak kaffe, da han så en helikopter flyve 'usædvanligt lavt'.

»Det lød ikke rigtigt. Og den var virkelig lav. Jeg så den falde og hakke (lyden fra motoren, red.). Men det var svært at se ordentligt, fordi det var så tåget,« siger Kocharain til L.A. Times.

Herefter forsvandt helikopteren ind i tågen, og så hørte han et brag og så en ildkugle.

»Ingen kunne overleve det,« siger Jerry Kocharain.

Kobe Bryant spillede hele sin karriere i Los Angeles Lakers og vandt NBA-mesterskabet fem gange.

Han er nummer fire på listen over de spillere, der har scoret flest point i NBA's historie.

I 2016 indstillede 'Black Mamba', som hans kælenavn lyder, sin aktive karriere.

Kobe Bryant blev 41 år og efterlader sig konen Vanessa samt tre døtre.

Det vides endnu ikke, hvad der var årsag til den tragiske helikopterulykke.