Direktøren for Tivoli Friheden fortæller, at den forreste del af vogntoget på rutchebanen Cobraen knækkede af.

Henrik Ragborg Olesen, direktør for Tivoli Friheden:

- Her i dag kort før lukketid havde vi et uheld på vores rutschebane Cobraen. Den forreste del af vogntoget knækkede af, de to forreste sæder faldt af vogntoget, med to passagerer siddende i sædet.

- Der er fire tilskadekommende alt i alt, og de er alle på hospitalet. Vi kan ikke sige noget om årsagen i endnu. Teknikerne er på vej hertil for at undersøge det nærmere, sagde direktøren til TV2 News fredag aften.

- Vi har haft travlt med at tage vare på tilskadekommende og give krisehjælp til dem der var omkring både vidner og personale. Det er rigtigt at vi omkring kl. 18 stoppede Cobraen, hvor vi skiftede nogle bolte på den.

- Vi lavede en testkørsel uden passagerer, det gør vi hele tiden, da den er helt ny. Jeg har fået det vide af vores tekniske chef, og ved ikke præcis hvilke bolte, der er tale om. - Det er forfærdeligt, det er traumatisk. Vi er ved at få afdækket om sikkerheden har været i orden. Jeg kan ikke udtale mig om skyldspørgsmålet. Det er en fatal fejl.

- Der er en meget knuget stemning her nu. Vi er ved at undersøge det, men vi ved det ikke. Jeg ved heller ikke hvor længe Tivoli Friheden er lukket, sagde Henrik Ragborg Olesen til TV2 News.