Formodet narkosmugler dræbt i skudveksling med politiet i nat. Betjent alvorligt såret.
Formodet narkosmugler dræbt i skudveksling med politiet i nat. Betjent alvorligt såret. Foto: localeyes.dk

Narko-operation endte i dødelig ildkamp på Aalbæk Havn

En gruppe formodede narkosmuglere kom søndag aften i skudveksling med politiet i Aalbæk Havn i Nordjylland. En person blev dræbt, og flere er såret.

En person blev søndag aften dræbt i skudveksling med politiet i Aalbæk Havn mellem Skagen og Frederikshavn. En anden formodet smugler er såret.

Smugler dræbt


Desuden er en betjent fra PET blevet ramt under skudvekslingen. Ifølge PET, som BT har talt med, så er betjenten blevet ramt af tre skud. Han er hårdt såret, men er uden for livsfare.

Betjenten er en del af en særlig aktionsstyrke, som bruges ved højrisikooperationer. Udover PETs styrker, så deltog også lokale politifolk i aktionen.

Smugler dræbt

VIDEO: Narkosmugler dræbt af politiet i Nordjylland (Se mere på localeyes.dk)

Skudvekslingen fandt sted kort efter klokken 21, da en gruppe formodede narkosmuglere forsøgte at stikke af fra politiet.

VED DU NOGET - TIP BT.DK PÅ 1929@BT.DK

- Der sker det, at flere gerningsmænd forsøger at undslippe i en båd fra Aalbæk Havn cirka 21:10. Det sker i forbindelse med en sag om smugleri fra Aalbæk Havn, siger vagtchef Per Vagn Nielsen og fortsætter:

- Der opstod så en skudveksling, da vores gruppe skrider til anholdelse. Her blev en gerningsmand dræbt, en såret og en politimand blev også såret. Vi har også en mand anholdt, som sidder her på stationen. Han er uskadt, siger han.

Smugler dræbt

VIDEO: Narkosmugler dræbt af politiet i Nordjylland

Den Uafhængige Politiklagemyndighed efterforsker nu sagen, og der bliver holdt et pressemøde på Aalborg Politigård mandag formiddag klokken 10, hvor der ventes at blive fremlagt flere detaljer om episoden.

BT har en mand på stedet, som fortæller at smuglernes båd er blevet bjærget og kørt væk mandag kort før kl. 09.

- Der er tale om en speedbåd med to motorer bagved. Begge motorer er stærkt beskadiget kan jeg se. Muligvis af skud, forklarer journalist Morten Eggert.

- Det vrimler med naboer og nysgerrige hernede og politiet har spærret hele havnen af, siger han.

Se mere på localeyes.dk

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.