Nytårsnat mellem 1989 og 1990 blev den 23-årige narko-prostituerede Hanne With fundet dræbt i sin lejlighed på Nørrebro i København.

Den unge kvindes hals var skåret over, hun havde flere knivstik på den nøgne krop og lejligheden på Fensmarksgade var oversprøjtet med blod.

Politiet kortlagde efterfølgende, at Hanne With kørte fra Halmtorvet i en taxi sammen med en kunde til sin lejlighed. Senere på natten blev hendes ven nervøs, da hun ikke som aftalt, var kommet tilbage til Hovedbanegården kl. 02.00 samme nat. Derfor tog han bussen hjem til lejligheden, og da hun ikke åbnede, sparkede han døren ind. Indenfor midt på stuegulvet, fandt han Hanne With nøgen, mishandlet og myrdet.

En taxachauffør fortalte til kriminalpolitiet, at han havde kørt Hanne With til lejligheden sammen med en yngre mand, der var sportstrænet med karseklippet lyst hår. En anden taxachauffør fortalte, at han senere på natten havde kørt en mand, svarende til samme signalement, fra Nørrebro til Valby Station.

Kriminalpolitiet afhørte mere end 150 mænd, men man fandt aldrig frem til drabsmanden, som man formodede kom fra provinsen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.