Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

En af de tre unge mænd, YP, der er sigtet efter straffelovens paragraf 237 for sammen at have dræbt en 17-årig handelsskoleelev i Hillerød torsdag eftermiddag, er ifølge hans boksetræner en »sød og vellidt dreng«:

»Han har det godt med alle i bokseklubben, han er en god klubkammerat, der er høflig og god mod alle. Jeg har svært ved at forestille mig, at han skulle have gjort det,« siger Rachid Idrissi, der har undervist den nu sigtede i cirka et år i en bokseklub i Herlev.

Læs også: Rørende afsked med knivdræbte Mads: Håber du er et bedre sted

YP blev, i modsætning til de to andre, løsladt torsdag aften, da politiet vurderede, at hans medvirken til mordet ikke gav basis for at fremstille ham i grundlovsforhør. Han er dog stadig sigtet i sagen, hvor den 17-årige handelsskoleelev Mads døde af knivstik i brystet på et stisystem kl. 13.16 torsdag eftermiddag.

Mads blev angiveligt hentet af de tre unge mænd, der kom ind på Hillerød Handelsskole i et frikvarter. I en tunnel tæt på skolen stak en af de unge en kniv i hjertet på den 17-årige. Hvad de unge mænd har været uenige om vides endnu ikke.

Læs også: Mads' far ryster efter knivdrabet: 'Han blev henrettet - det var en likvidering'

Den nu sigtede YP var ikke til træning fredag aften, da BT besøgte den bokseklub, hvor han træner nogle gange om ugen. Boksetræner Rachid Idrissi vil endnu ikke tage stilling hans fremtid i klubben:

»Vi ved jo ikke endnu, om han har haft noget med det at gøre, jeg håber det ikke. Og derfor kan jeg heller ikke tage stilling til, om han stadig kan komme her. Foreløbig er det et godt tegn, at han er løsladt,« siger han.

Andre læser også