Sarah Zobel og eksmanden Alexander Kølpin begravede stridsøksen for sammen at fejre datteren Robertas konfirmation i weekenden. Men Henriette Zobel, der af to omgange har været gift med konfirmandens morfar var ikke inviteret til familiefesten. Det undrer hende.

I weekenden trådte Sarah Zobel og Alexander Kølpins datter Roberta ind i de voksnes rækker, da hun blev konfirmeret i Holmens Kirke i København. Ved sin side havde skilsmissebarnet begge sine forældre samt faderens kæreste Otilia van Pold og morfaderen Peter Zobel.

Men sidstnævntes ekskone ad to omgange Henriette Zobel var ikke inviteret til festlighederne, selvom hun har ageret sted-mormor for Roberta Zobel i de første år af hendes liv.

Og netop denne afvisning trods tætte relationer undrer den 54-årige mindfulnessinstruktør.

'Hjertelig tillykke med din store dag <3 ked af af at jeg ikke var inviteret - har kendt dig dig fra du blev født og din mor fra hun var 6 år. Jeg har hørt fra morfar at det var en fantastisk dag :)' skriver hun i et Instagram-opslag, hvor hun har tagget konfirmandens moster Rigmor Zobel efterfulgt af en chokeret smiley.

Henriette Zobel var gift med Peter Zobel fra 1987 til 1988 og igen fra 1991 til 2004. I 2001 kom hans barnebarn Roberta Zobel til verden, da Sarah Zobel blev mor for første gang.

Flere af Henriette Zobels følgere på Instagram kan sætte sig ind i den tidligere designers smerte og sender både hjerter og medfølende kommentarer. Der er dog også dem, der ikke mener, hun burde tage konflikten i det åbne.

'Av av det gør ondt, det kan jeg godt sætte mig ind i - men jeg ville have valgt at skrive et brev til konfirmanden i stedet for, det ville hun nok være mere glad for,' skriver en Instagram-bruger.

Festen blev holdt på Helenekilde Badehotel, som drives af farmand Alexander Kølpin. Han var selv flankeret af kæresten Otilia van Pold, mens ekskonen Sarah Zobel at dømme ud fra de mange billeder på de sociale medier ikke umiddelbart havde sin kæreste, sangeren Burhan G, med til familiefesten.

Henriette Zobel kom forleden i vælten, da hun blev idømt betinget fængsel for spirituskørsel og i retten indrømmede, at hun er alkoholiker.

Jetset-kvinden var tiltalt for med en promille på 2,26 at have påkørt en anden bil på Gothersgade den 7. maj sidste år. Udover en meget høj promille havde Henriette Zobel også taget det beroligende middel chlordiazepoxid, der bruges ved angst og uro samt ved abstinenser efter alkoholmisbrug.

Under retssagen fortalte Henriette Zobel, at hun er alkoholiker, og hun erkender, at hun ikke kan tåle alkohol. Hun fortæller også, at hun for 20 år siden var i behandling for alkoholmisbrug, og at hun derefter ikke rørte alkohol og var helt ædru i 14 år. Efter hun kørte spirituskørsel, tog hun til England og kom i behandling for alkoholmisbrug i fire uger. Bagefter modtog hun behandling i Jylland i flere uger. Efterfølgende har hun gået til møder i Anonyme Alkoholikere og har fået efterbehandling.