Det er ikke gået de internationale mediers næser forbi, at BT fredag kunne berette, at Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo tilsyneladende har fået sig en dansk flirt.

Flere kilder har uafhængigt af hinanden fortalt til BT, at den danske fotomodel Maja Darving skulle have fået en kontakt til den verdenskendte fodboldspiller, der inviterede hende til Madrid. I august tog Darving sammen med en veninde til den spanske hovedstad, viste flere opslag på de to unge kvinders Instagram-profiler.

Billederne viste også, at Darving ved flere tilfælde havde været samme sted på samme tid som Ronaldo. Og for nylig krydsede den 19-årige model endnu en gang veje med fodboldspilleren, da hun var taget til Champions League-fodbold i Sverige, hvor kunne se Cristiano score to mål - nummer 500 og 501 i karrieren - i Real Madrids 2-0-sejr over Malmö FF.

I første omgang var det da også - foruden de hjemlige - de skandinaviske medier, der kastede sig over historien. Svenske medier som Expressen og Nyheter24 kom hurtigt på historien, mens den i Norge fangede norsk TV2s opmærksomhed.

I Cristiano Ronaldos hjemland Portugal var avisen Correio de Manhã vakse og bragte lørdag flere billeder af Darving og Ronaldo. Snart begyndte historien også at sprede sig på de sociale medier, blandt andet på det store sportsmedie The Sport Bible, der følges af mere end 7 millioner på tværs af Facebook og Twitter. Netmediet lagde flere billeder op af den danske model og kaldte hende 'betagende'.

De spanske medier har altid et vågent øje på den 30-årige portugiser, og de har da også skrevet flittigt om hans nye danske bekendtskab, ligesom hans tidligere scoringer er blevet listet op. Cristiano Ronaldos forhold med den russiske model Irina Shayk endte i vinters, angiveligt efter Ronaldo skulle have været utro. Noget han dog sidenhen på det kraftigste har afvist.

Også franske, hollandske, italienske, tyske og polske medier samt mange, mange flere har skrevet om verdensstjernens mulige flirt med danske Maja Darving.

Maja Darving har til BT sagt, at hun ikke kunne udtale sig om det, mens hendes agent i Unique Models helt har afvist, at modellen og Ronaldo skulle være kærester eller have en flirt kørende.

Opmærksomheden afspejler sig også på den danske models Instagram-profil, hvor hendes antal følgere siden fredag er blevet fordoblet - fra omtrent 30.000 til nu mere end 63.000 følgere.