Svømmeren Jeanette Ottesen Gray er blevet separeret fra barndomskæresten Bobby William Gray

Efter lidt mere end to års ægteskab er svømmeren Jeanette Ottesen Gray blevet separeret fra sin Bobby.

De to har været et par siden 2003, hvor de mødte hinanden i Lyngby Svømmeklub, hvor Jeanette Ottesen var en talentfuld teenager.

- Vi føler, vi er vokset fra hinanden det sidste års tid til halvanden, og vi har brug for en pause i vores ægteskab, siger 25-årige Jeanette Ottesen Gray, der fortæller, at separationen blev en realitet den 15. oktober i år. 

otte

- Bobby og jeg har været kærester i 10 år, og han er min bedste ven og har betydet utrolig meget for mig og min karriere. Op til OL i London betød han alt for mine forberedelser, og havde jeg ikke haft ham at støtte mig til, er jeg i tvivl om jeg havde klaret OL i London, da jeg var fysisk og mentalt presset langt ud over mine grænser, siger Jeanette Ottesen Gray.

De to blev gift i august 2011. Kort forinden var den danske sprinter blevet verdensmester på prestige-distancen 100-m-fri og slog på den måde for alvor igennem i den danske offentlighed.

Svømmeren vælger selv at fortælle om bruddet, før hun for alvor går i gang med sæsonens sidste, store mål: Kortbane-EM i Herning til december.

- Vi vælger at melde det ud nu, så jeg kan få ro i forberedelserne til EM på hjemmebane i Herning i december. Vi snakker stadig sammen, og Bobby er en del af det danske svømmemiljø og kommer nok til at være i Herning og heppe til EM, fortæller Jeanette Ottesen Gray.

Jeanette Ottesen Gray blev i sommeren 2013 verdensmester i 50-m-fly og har siden vundet en stak medaljer ved svømningens world cup.