Kig lige på de her billeder, her bliver USAs Miss America nemlig kåret. Men kig så nærmere på den smukke Mallory Hagans hænder. Er det ikke som om, der er noget galt?

Billederne af den 23-årige Miss New York, Mallory Hagan, er gået verden rundt, efter hun har vundet konkurrencen om at blive Miss America. Men når man kigger på billederne, er det svært ikke at lægge mærke til, at der umiskendeligt er stor forskel på farven på hendes hænder og resten af kroppen. Men om selvbruner-assistenen måske ikke lige fik gjort sit job godt nok, eller om den 23-årige skønhed faktisk lider af en sjælden hudsygdom er svært at blive klog på. Billederne er i hvert fald mystiske, mener skønhedsekspert Charlotte Torpegaard.

MISSAMERICA/ første billede


- Det er jo helt absurd, jeg kan ikke rigtig forklare det. Det ser mærkeligt ud, fordi overgangene ved hænderne er så lige, siger Charlotte Torpegaard efter at have set billederne.

Hun mener, det er mærkeligt, hvis man skulle have udeladt at spraytane hænderne, men er heller ikke sikker på, at det nødvendigvis er topprofessionelle stylister, der er med til konkurrencen, som fandt sted lørdag i Planet Hollywood Resort & Casino i Las Vegas.

- Konkurrencen handler ikke kun om udseende, men også om, hvor gode de f.eks. er til at danse eller hvad de vil gøre for de amerikanske soldater, så derfor er jeg ikke sikker på, hvor professionelle makeup-artisterne er, siger hun og påpeger, at det kan måske også være, at den nykårede Miss Americas hænder måske har svært ved at tage farve.

MISSAMERICA/ første billede


Den unge miss New York gjorde indtryk på dommerne med et stepnummer og ved at spadsere ned ad podiet iført først en lille sort bikini og dernæst en gulvlang asymmetrisk hvide kjole. Og det er især på billederne af Mallory Hagan i den hvide kjole, at farveforskellen i hudfarven bliver tydelig. Charlotte Torpegaard har dog et helt tredje bud på, hvad forklaringen kan være.

- Der findes jo den gode gamle kastanjevand, der bliver mere og mere moderne. Det er en slags selvbruner, som  kan vaskes af. Måske er det det, hun har brugt, siger skønhedseksperten.

Hvide hænder eller ej, Mallory Hagan kan med titlen som Miss America glæde sig over en check på  50.000 dollar og et år i rampelyset som et forbillede for tusindvis af små amerikanske piger.

MISSAMERICA/ første billede
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.