Lyt til artiklen

Hun er født og opvokset der. Og hendes navn står på mange af byens facader.

Så selvfølgelig er det også dér, hun skal begraves, forretningskvinden og tidligere løvinde Ilse Jacobsen. I Hornbæk.

Ifølge Se & Hør skal Ilse Jacobsen bisættes i byens smukke kirke på lørdag kl. 11. Blot seks dage efter, at hendes krop ikke havde flere kræfter til at bekæmpe til den aggressive lymfekræft, der ramte hende sidste sommer.

Det er hendes egen virksomhed Ilse Jacobsen Hornbæk, der har delt nyheden om bisættelsen på LinkedIn.

Selvom hun havde mistet håret, nægtede Ilse Jacobsen at pynte på virkeligheden. Her er hun fotograferet til B.T.s interview i foråret 2022.
Selvom hun havde mistet håret, nægtede Ilse Jacobsen at pynte på virkeligheden. Her er hun fotograferet til B.T.s interview i foråret 2022. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

Her annoncerer de også, at der efter bisættelsen vil være et mindearrangement for den succesfulde forretningskvinde, der blot blev 62 år gammel.

»Der vil efterfølgende afholdes et privat arrangement for familie, venner og personlige bekendtskaber på Hornbækhus,« skriver de og fortsætter:

»Hornbækhus havde en særlig plads i Ilses hjerte som stedet, hvor hun startede sin karriere i sit elskede Hornbæk.«

Ilse Jacobsen elskede sin fødeby og ikke mindst at sidde og skue ud over havet.
Ilse Jacobsen elskede sin fødeby og ikke mindst at sidde og skue ud over havet. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

Ilse Jacobsen døde søndag 23. oktober på hospitalet omgivet af sine nærmeste, som ligeledes på LinkedIn takker hospitalet for hendes sidste tid.

»Ilses familie vil gerne udtrykke en dybfølt tak for den professionelle behandling og store omsorg Ilse har modtaget gennem sit sygdomsforløb fra både Rigshospitalet og Hillerød Hospital,« meddeler de.

»Hvil i fred Ilse Rohde Jacobsen« slutter de.