Både Lars Eller og Frederik Andersen var med til hive sejre hjem i den bedste nordamerikanske ishockeyliga.

Washington. Den danske ishockeyspiller Lars Eller blev noteret for en assist, da Washington Capitals natten til lørdag dansk tid slog Pittsburgh Penguins 4-1.

Penguins, som sidste sæson vandt mesterskabet i den nordamerikanske ishockeyliga NHL, har hidtil i denne sæson ikke vist samme takter.

John Carlson bragte Washington Capitals foran i første periode, men Phil Kessel udlignede for Penguins efter otte minutters spil af anden periode.

Ti minutter senere sendte T.J. Oshie hjemmeholdet i front. John Carlson og Lars Eller stod for oplægget. I tredje periode scorede Washington Capitals yderligere to gange.

Toronto Maple Leafs med Frederik Andersen i målet i hele kampen var på en noget sværere opgave hjemme mod Boston Bruins.

Den ordinære kamp endte 2-2, men Patrick Marleau sikrede Toronto sejren med en scoring i overtid. Frederik Andersen reddede 33 skud på mål.