Er det kun Jan Pytlick, som Dansk Håndbold Forbund ofrer i landsholdsledelsen efter den skuffende ottendeplads ved kvindernes EM i december i Ungarn?

Svaret blæser i vinden.

»Her og nu har vi valgt at fritstille Jan Pytlick. Hvad angår hans assistent (Ulrik Kirkely, red.) ser vi tiden an,« siger DHFs næstformand Carsten Grønmann Larsen og tilføjer:

»Planen er at vores sportschef (Ulrik Wilbek, red.) snarest tager en snak med Kirkely om fremtiden.«

Carsten Grønmann Larsen oplyser, at Ulrik Kirkelys kontrakt som assisterende landstræner udløber på samme tid som Jan Pytlicks. Det vil sige, at parterne har papir på hinanden frem til udgangen af 2015.

bt.dk har forsøgt at fange såvel Ulrik Wilbek som Ulrik Kirkely på telefonen. Men henvendelserne er ikke blevet besvaret. Ifølge Dansk Håndbold Forbund vil Ulrik Wilbek og nu forhenværende landstræner Jan Pytlick være til rådighed for kommentarer mandag.

Ulrik Kirkely er til daglig bosiddende i Svendborg, og har siden 1. september 2012 været assisterende landstræner. Et job han overtog fra den tidligere herrelandsholdsspiller Kim Jensen, der nu er højskolelærer i Aalborg.