Hun var lettet. Og glad.

Det var tydeligt, da Sandra Toft kom ud efter kampen, hvor Danmark i de sidste sekunder fik et point. Takket være en annullering af et sydkoreansk mål.

»Det var en rigtig dejlig kendelse, og den var også rigtig nok. Det var også dejligt, de trods alt havde en rigtig kendelse i kampen,« sagde Sandra Toft med et smil efterfulgt af et lille 'ej'.

»Jeg kan bare huske, jeg kan se bolden flyve. Jeg kan ikke huske, hvem der får den. Der står fem eller seks spillere foran mig, så det var rigtigt dømt,« siger målvogteren, der aldrig var i tvivl.

Danmark fik et point med fra kampen mod Sydkorea.
Danmark fik et point med fra kampen mod Sydkorea. Foto: Bo Amstrup

Der var overtrådt. Hun kiggede med det samme på dommeren og kunne se, der var dømt med det samme. Og var det ikke sket, så var meldingen klar.

»Jeg tænkte i hvert fald, at 'hvis hun ikke dømmer overtrådt der, så falder loftet ned'. Så var jeg blevet sur – det tror jeg, rigtig mange var blevet,« lød det fra Sandra Toft efter kampen, der endte 26-26.

Hun satte også lidt ord på hele dommerpræstationen, for i nogle situationer var hun ikke enig i kendelserne.

»Jeg synes, linjen var lidt sjov. Selvfølgelig er der også mange rigtige kendelser mod os, men jeg synes, linjen var lidt hård ved os. Vi spiller rigtig meget i undertal,« sagde Sandra Toft om kampen, hvor Danmark i første halvleg fik fem udvisninger.

»De faldt let. For at sige det pænt,« lød det fra den 30-årige målvogter, der var lykkelig for det ene point, der kom i hus efter en kamp, hvor Danmark ikke startede godt.

Der blev lavet for mange fejl i offensiven, og det blev straffet af Sydkorea, der førte ved pausen. I anden halvleg blev der rettet op, og Danmark førte endda med to. Det endte dog med en deler og jubelscener efter det annullerede mål.

Sandra Toft hæftede sig især ved, at Danmark fik løftet sig og hevet et point med hjem. En kontrast til sidste år, hvor det nok var gået galt, erkendte flere spillere efterfølgende.

»Der faldt vi sammen, når vi kom bagud. Vi kom endda foran (mod Sydkorea, red.), men set over en hel kamp og to halvlege, tror jeg, det er meget fair, vi delte denne her,« sagde Sandra Toft.