Nanna Koerstz Madsen skal slå verdens nummer fire for at bevare chancen for at avancere i LPGA-turnering.

Den danske golfprofil Nanna Koerstz Madsen bevarede med en sejr over amerikaner håbet om at spille sig videre i Bank of Hope LPGA Match Play.

Turneringen i Las Vegas afvikles efter det særlige match play-format.

I stedet for at spillerne som vanligt får en samlet score efter 18 huller, dyster fire spillere alle mod alle i hver af 16 indledende grupper.

Madsen står efter sine første to kampe noteret for et nederlag til schweizeren Albane Valenzuela og så sejren over amerikanske Lauren Hartlage.

Allerede efter 16 huller stod det således klart, at Madsen ville slå 25-årige Hartlage. Madsen var bedst på fem huller, Hartlage på to, og dermed var der ingen grund til at spille de sidste to huller.

Den 28-årige danskers håb om at avancere fra gruppen afhænger nu af, at hun selv besejrer verdens nummer fire, amerikanske Lilia Vu, der er førsteseedet i turneringen, og at Lauren Hartlage samtidigt slår Valenzuela.

I så fald vil Madsen og Valenzuela begge stå noteret for to sejre, hvorfor de skal spille ekstra huller for at finde en gruppevinder, der går videre til weekendens slutspil for de 16 bedste.

Ottendedelsfinalerne og kvartfinalerne spilles lørdag. Semifinalerne og finalen afvikles søndag.

/ritzau/