José Mourinho er sikker på, at han vender tilbage til Premier League og nærmere bestemt Manchester United. I hvert fald hvis man skal tro spekulationerne i de britiske medier.
José Mourinho er sikker på, at han vender tilbage til Premier League og nærmere bestemt Manchester United. I hvert fald hvis man skal tro spekulationerne i de britiske medier. Foto: MICHAEL KAPPELER

Den britiske avis Daily Star spekulerer i, at José Mourinho har fortalt sine nærmeste, at han nærmest allerede har lukket en aftale med Manchester United om at blive klubbens næste manager fra sommer.

Louis van Gaal er ganske vidst ved at få vendt bøtten en smule i Manchester United, men det hjælper ham tilsyneladende ikke synderligt i bestræbelserne på at redde sit eget job efter en periode, hvor han har været gevaldigt udskældt.

Skal man tro oplysningerne fra Daily Star, som ikke nødvendigvis altid rammer helt plet, så har José Mourinho over for sine nærmeste venner beskrevet, at portugiserens aftale med United er en 'done deal', som det britiske medie formulerer det.

BRITAIN-FRANCE-RACISaM-FBL-EUR-C1

Helt grebet ud af det blå ser Daily Stars historie ikke ud til at være. Ikke kun har Manchester United haft en sløj sæson, så har José Mourinho angiveligt også sendt et brev på seks sider til Manchester United med en masse argumenter for, hvorfor han selvfølgelig skal være klubbens næste manager.

Godt nok afviste Mourinhos mellemmand, Jorge Mendes, historien ved at kalde den 'absurd og latterlig', men den er blot et ud af flere eksempler på, at Mourinho har været kædet kraftigt sammen med Manchester United.

Og de bookmakere, som stadig har odds på, hvem der bliver Manchester Uniteds næste manager, har alle én meget klar favorit; han hedder, naturligvis fristes man til at sige, José Mourinho.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.