Undskyld.

Sådan lyder det fra Gregor Sikosek, efter at Brøndby-backen blev udvist efter bare fem minutter i torsdagens 0-2-nederlag til Lyngby. Til holdkammerater. Til fans.

Umiddelbart efter kampen gemt Brøndby-træner Alexander Zorniger sin spiller væk og ville ikke lade ham udtale sig.

Nu har Gregor Sikosek sat ord på situationen, hvor han blev udvist for en nødbremse på Lasse Fosgaard, der var alene igennem.

Fodboldfffbb

»Jeg har undskyldt til mine holdkammerater. Jeg er rigtig ked af, at jeg bragte holdet i den situation og ikke mindst Gustaf Nilsson, der blev skiftet ud på grund af mit røde kort,« siger Gregor Sikosek.

»De støtter os i tykt og tyndt, og jeg er ked af at det røde kort, for det gør det også svært at give dem den sejr, de havde fortjent igen i dag.«

Gregor Sikoseks udvisning er den hurtigste i Superligaen i fem år.

»Vi vil snakke med ham. Men først og fremmest er det holdet, der betaler prisen. Ikke Gregor. Så vi behøver ikke behandle ham som en lille dreng, der har mistet sit legetøj. Vi vil vil fortælle ham, at det er defensiv opførsel, der bare ikke er særlig intelligent. Og det er anden gang nu. Der var også en situation mod FC Nordsjælland,« sagde Alexander Zorniger efter kampen.

SMS

Hitter på Facebook