Manchester United spillede 3-3 i Newcastle efter en fantastisk kamp, hvor Manchester United førte 2-0 og 3-2, men hvor bundholdet med et mål til sidst alligevel fik et point.

Det kører stadig ikke for alvor for Manchester United.

Sejre hjemme over Swansea i Premier League  og Sheffield United i FA Cup'en i årets to første kampe kunne ikke skjule, at spillet ikke hænger sammen hos de engelske rekordmestre.

Tirsdag var holdet på besøg i Newcaslte, hvor udeholdet kom foran efter små ti minutters spil kom udeholdet foran, da Newcastles congoleser, Chancel Mbemba, tog hånden til hjælp i straffesparksfeltet. Wayne Rooney omsatte ligesom mod Sheffield United sikkert det store tilbud til mål.

Og syv minutter før pausen blev det 2-0, hvor Wayne Rooney viste stort overblik på et kontraangreb.

Alene med tre mand valgte han at holde på bolden, trak et skridt tilbage i banen og efterlod på den måde plads til unge Jesse Lingard i Manchester Uniteds venstre side. Han modtog bolden fra Rooney og sendte derpå bolden imellem benene på Newcastles målmand, Rob Elliot.

Men derefter kom Newcastle på fantastisk vis tilbage.

Mod slutningen af første halvleg var det Georginio Wijnaldum, som first-timede en hovedstødsaflevering fra Aleksandar Mitrovic ind bag David de Gea i Manchester Uniteds mål.

Og i anden havlleg fik bundholdet udlignet, da dommer Michael Dean valgte at dømme straffespark efter en af de sædvanlige brydekampe ved en dødbold.

Aleksandar Mitrovic var lige så sikker på straffesparket, som Wayne Rooney havde været.

Udligningen rystede Manchester United, men 11 minutter før tid så det alligevel ud til, at de ville tage alle tre point, da Wayne Rooney med et pragtskud fra 20 meters afstand sendte bolden helt op i målhjørnet.

Men kort før slut pressede Newcastle på, og en returbold endte hos Paul Dummett, som fra kanten af feltet sendte den i kassen via en United-spiller.

Resultatet betyder, at Manchester United fremdeles ligger nummer seks i Premier League med 34 point. Det er otte point færre end førende Arsenal.