Der blev overordentligt hedt i 'Vild med dans'-studiet i fredags, da Christopher Læssø og Karina Frimodt gik på gulvet i en intens rumba.

Og stemningen blev kun mere lummer, da dommer Marianne Eihilt efterfølgende skælmsk påpegede, at den 34-årige skuespiller pludselig havde et forklaringsproblem på hjemmefronten.

»Marianne opfordrede mig til at gå hjem til min kæreste og sige, at jeg elsker hende meget højt. Jeg forstod egentlig ikke helt hvorfor,« siger Christopher Læssø, inden 41-årige Karina Frimodt forklarer 'Vild med dans'-dommerens kommentar:

»Det var, fordi det nok lignede, du var lidt vild på det dansegulv.«

Christopher Læssø og Karina Frimodt fik lumre kommentarer fra dommerne efter fredagens rumba til Kaiaks 'Take on me'.
Christopher Læssø og Karina Frimodt fik lumre kommentarer fra dommerne efter fredagens rumba til Kaiaks 'Take on me'. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Christopher Læssø har dog ikke nogen kæreste at undskylde den intense dans over for. Han har kun en kat, fortæller han til B.T.

Er der så mere end bare venskab mellem dig og Karina?

»Næh, det er der sgu ikke. Jeg har også et rigtig godt venskab med Karinas mand,« griner Christopher Læssø, inden Karina Frimodt supplerer:

»Jeg har en dejlig mand og to børn, så...«

'Karina er en MILF'

Allerede da Christopher Læssø fik at vide, at han skulle danse med Karina Frimodt, mente han, at han havde vundet i lotteriet.

»Da jeg fik at vide, at det var dig, så tænkte jeg: 'Nice, jeg fik MILF'en (Mom I'd Like to Fuck, red.),'« sagde han, inden årets sæson blev skudt i gang, til sin seks år ældre dansepartner.

Slangudtrykket bruges om en kvinde, der er blevet mor, og som man finder seksuelt tiltrækkende.

Og i dag forstår parret da godt, at man kan få den tanke, at de fortsætter den hede dans, når kameraerne slukker fredag aften.

Tv-vært og skuespiller Christopher Læssø med sin dansepartner, Karina Frimodt.
Tv-vært og skuespiller Christopher Læssø med sin dansepartner, Karina Frimodt. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

»Vi er måske gode til at gå ind og lave en rumba, som sender nogle følelser igennem, men når dansen er slut, så står vi som venner igen. Jeg er professionel danser, og Christopher er god til indlevelse i dansen også. Så det er det, man ser. Der er ligesom ikke mere,« siger Karina Frimodt.

Efter eget udsagn bruger hun flere af døgnets vågne timer sammen med sin dansepartner i disse uger, end hun gør med sin kæreste, Kasper Lentz.

Eller forlovede, som han retteligt er. Parret blev nemlig forlovet under en ferie på Mallorca i sommer, men skal først giftes i 2021.

Og Christopher Læssø er faktisk kommet så tæt på parret, at han mener, han skal have en helt særlig rolle til brylluppet.

Christopher Læssø og Karina Frimodt i en rumba.
Christopher Læssø og Karina Frimodt i en rumba. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

»Er det ikke bedst, at det måske er mig, der bliver best man (forlover, red.)? Eller fører dig op ad gulvet?« siger han.

»Det tror jeg, min far ville blive ked af. Men du må gerne komme og være dj,« svarer Karina Frimodt.

»Ja, det vil jeg meget gerne. Så skal vi høre Lis Sørensen hele aftenen,« slutter Christopher Læssø, inden parret går i gang med dagens træning.

De ved nemlig, at de skal gøre sig ekstra umage ved fredagens semifinale.

Efter i sidste uge at have slået forhåndsfavoritterne Neel Rønholt og Michael Olesen ud af konkurrencen med deres omdans føler de nemlig, de skylder en tak til de mange seere, der stemte på dem.

»Den havde vi sgu ikke lige set komme. Så føler man et ansvar. Så skal vi fandeme klø på for at komme videre næste gang også,« siger Christopher Læssø.

B.T. lavede allerede inden første afsnit af 'Vild med dans' en fuldstændig uvidenskabelig udregning af, hvem der ville blive kærester i årets sæson.

Og her scorede Christopher Læssø og Karina Frimodt faktisk højest på alle parametre. Se udregningen – som naturligvis skal læses med et glimt i øjet – HER.