Er det dig, der har glemt en pose med et stort kontantbeløb?

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser nu en ældre kvinde, der har glemt en lille apoteker-pose med et større kontantbeløb i Rema 1000 i Ikast.

Den ældre kvinde var på indkøb i Rema fredag den 11. maj omkring klokken 13.40, og ved en fejltagelse blev en lille apoteker-pose med mange penge pakket ned i en pose med en anden kundes varer. Da denne kunde kom hjem, kunne vedkommende konstatere, at det store kontantbeløb havde sneget sig med.

Kunden leverede pengene tilbage til Rema 1000, som kort efter kontaktede politiet. Butikkens overvågning viser, at en ældre kvinde efterlader posen. Den ældre kvinde beskrives som 70-80 år, spinkel af bygning, 160-165 centimeter høj og med gråt, krøllet hår.

»Efter vores bedste overbevisning beror det hele på en forglemmelse, og vi vil gerne gøre vores til, at pengene kommer tilbage til rette ejer. Vi håber, at vi med denne efterlysning kan få kontakt til kvinden eller nogle af hendes pårørende,« siger Lars Boe Larsen, fagkoordinator ved lokalpolitiet i Herning.

Hvis du har informationer om, hvem kvinden kan være, så kan du kontakte politiet på 114. Politiet er i besiddelse af billeder, der kan bekræfte kvindens identitet, oplyser de. Billederne bliver endnu ikke offentliggjort af hensyn til kvindens privatliv.