Billeder af vrede demonstranter med protestskilte. Demonstrationen var arrangeret af et produktinsselskab hyret af DR. Billederne endte også på TV2.
Billeder af vrede demonstranter med protestskilte. Demonstrationen var arrangeret af et produktinsselskab hyret af DR. Billederne endte også på TV2. Foto: Foto: TV-grab Larm Film

DR befinder sig netop nu i orkanens øje og er under voldsom kritik for både deres fadæse med den iscenesatte demonstration i Hjørring og for at "gætte" på en nytårstale, de allerede havde læst. Men nu lover de bedre vejr!

Istedet for at benytte dagen og begivenhederne til at kommentere på kritikken, synes DR nemlig, at dagens vigtigste nyhed til kollegerne i pressen er, at de står klar med bedre vejr.

- Det kan godt være, at solen ikke kommer til at skinne mere, men der er i hvert fald udsigt til bedre vejrudsigter, når DR fra i morgen, mandag den 7. januar, siger farvel til placeringen på Islands Brygge i København og i stedet begynder at sende fra et helt nyt vejrstudie i stueetagen af DR Byen, skriver DR i en pressemeddelelse udsendt tidligere i dag.

Her fortæller de stolt om ny teknologi og storskærme for alle pengene og om at forbipasserende kan få lov til at kigge ind i studiet.

- Vejrformidling er vigtig for DR. Hver dag ser, lytter og læser hundredtusindvis danskere om vejret fra DR. Med det nye studie kommer vi til at give danskerne endnu bedre mulighed for at følge vejret, som DR Nyheders journalistiske chef Mette Hybel udtaler.

Men ikke et ord inde fra orkanens øje!
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.