ROSENBORG - LASK LINZ
Der bør være både klasseog motivationsforskel i denne kamp. Rosenborg har udspillet sin rolle i gruppen, og står stadig uden
point. De spiller for deres europæiske deltagelse næste år på søndag mod Ranheim, og derfor vil det overraske meget, hvis de kommer i bare tæt på stærkeste opstilling til denne kamp. LASK Linz er ikke meget dårligere end Salzburg i Østrig og har allerede vist klasse ved at slå hold som Basel og PSV. For dem er kampen ekstremt vigtig, så de skal nok komme med alt, hvad de har. I det lys virker betalingen fornuftig på udesejren.

LASK vinder kampen
UEFA - Europa League, klokken 21:00
Oddset 1,77 er fundet hos Bethard

FERENCVAROS - ESPANYOL
Espanyol er et hold med styrken i defensiven, og godt nok scorede de seks gange senest, men det var også på grund af to røde kort til Ludogorets - på udebane har man spillet to chancefattige kampe, som da også begge er gået under denne mållinje. Oven i kommer så, at Espanyol er videre til næste runde, men med stor sikkerhed kan vinde gruppen med uafgjort, hvorfor de næppe skal det vilde. Ferencvaros holder sig inde i turneringen med uafgjort, så spørgsmålet er, hvor meget de kommer til at satse hér. Flot betaling på maksimalt to mål.

Under 2,5 mål i kampen
UEFA - Europa League, klokken 18:55
Oddset 1,90 er fundet hos Bet365

SEVILLA - QARABAG
Sevilla er videre, mens kampen er vigtig for Qarabag, og så skulle man jo tro, at der er værdi på udeholdet. Men Sevilla stillede også med flere reserver i Dudelange og var alligevel helt overlegne og har været det i samtlige kampe i gruppen indtil nu. Qarabag er ikke noget stort hold, og slet ikke på udebane, hvor de blandt andet i kvalifikationen tabte i Nordirland til Linfield. Man skal have respekt for, at motivationen taler gæsternes vej, men selv et Sevilla-hold med flere reserver er stadig klasser over Qarabag. Gå derfor efter en klar hjemmesejr..

Sevilla vinder med mere end ét mål
UEFA - Europa League, klokken 21:00
Oddset 2,19 er fundet hos NordicBet (asian -1,5)